6. madde (1) maddesi kapsamında

DUYURU

Ege Üniversitesi EÄŸitim ÖÄŸretim YönetmeliÄŸi'nin “6. madde (1) maddesi kapsamında, mezuniyet için en fazla üç dersi kalan ve Senatoca belirlenen kayıt ÅŸartlarını yerine getirmiÅŸ öÄŸrenciler için, bu dersler eÄŸitim planındaki dönemlerinden farklı bir dönemde sınav bazında açılabilir.” Ancak öÄŸrencilerin, bu dersleri daha önce almış ve devam ÅŸartını saÄŸlamış olmaları gerekir."   mezun durumuna gelen son sınıf öÄŸrencilerinin, sınav bazında ders alma talepleri ile ilgili dilekçelerini 23.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar ilgili bölüm sekreterliÄŸine vermeleri gerekmektedir.

BaÅŸvuru Kriterleri

1. BaÅŸvuru formunun  bilgisayar ortamında doldurulması .
  2.  Ders kodları ve ders isimlerinin eksiksiz ve doÄŸru kontrolünün yapılarak baÅŸvuru yapılması.
  3. Fakültemiz web sayfası  “ÖÄŸrenci”sekmesi” Formlar -  Kayıt Yenileme Formu ile baÅŸvurunun yapılması gerekmektedir.

EÄŸitim Fakültesi Dekanlığı

Ege Ãœniversitesi